naar top
Menu
Logo Print

Informatieve OWNH-bijeenkomst

Lezing en bedrijfsbezoek bij Dräger
magazine

Aansluitend aan de ALV op 21 mei werden de NVSM-leden door Dräger Marine & Offshore op een open wijze geïnformeerd over het ontstaan en de ontwikkeling van dit bedrijf.
De geschiedenis van Dräger gaat terug naar 1889 toen Johann Heinrich Dräger een reduceerventiel uitvond en ontwikkelde. Leden van de NVSM genoten van de interessante lezing en het bedrijfsbezoek dat die middag op het programma stond.

In dit najaar zullen er ook Onder Weg Naar Huis-bijeenkomsten plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld de OWNH-bijeenkomst op 15 oktober met als thema Servitization bij Tennant Europe in Uden. Het betreft een minimasterclass met als titel: Van ‘money in the air’ naar ‘money in de pocket’.
Sprekers zijn Frank Marks, die gespecialiseerd is in ‘servitization of product companies’ en Toin Jansen. Hij is verantwoordelijk voor de field service van Tennant Company. Hij zal zijn ervaringen delen met betrekking tot het ontwikkelen van service-omzet en winstgevendheid.

Leden worden via de nieuwsbrief of per e-mail geïnformeerd over de NVSM-bijeenkomsten. Daarnaast wordt op de website van de NVSM alle informatie verspreid. Kijk hiervoor op www.nvsm.nl.

SERVICE MAGAZINE

SERVICE MAGAZINE

+31334637977
+31334637976