naar top
Menu
Logo Print

Energie Awards 2015

Twee nieuwe awards tijdens Vakbeurs Energie
magazine

Vakbeurs Energie zal op de komende editie twee nieuwe Awards uitreiken: de Energie Professional- en het Energie Talent van 2015.
De genomineerden presenteren zich op 6 oktober tijdens Vakbeurs Energie, waarna de vakjury de laureaten bekendmaakt. De winnaars ontvangen een Award en een certificaat en zullen exclusief als Delegate en/of spreker aanwezig mogelijk zijn bij de Strategie Summit Energie & Utilities op 9 en 10 november in Santpoort, waar 70 toplui samenkomen.
Geïnteresseerden kunnen zich zowel op eigen initiatief als op voordracht inschrijven. De inzendingen moeten innovatief zijn maar eveneens moet men bewijsmateriaal aanleveren om de duurzaamheid van het project of product aan te tonen. De inzending moet ook passen bij een van de segmenten van de beurs: Energie(besparing) in de Gebouwde omgeving, Energie(besparing) in de Industrie of Slimme en Duurzame mobiliteit.

Deze vakbeurs vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch van 6 tot en met 8 oktober 2015. Meer details over de inschrijving is terug te vinden op de website van de beurs: www.energievakbeurs.nl.

SERVICE MAGAZINE

SERVICE MAGAZINE

+31334637977
+31334637976