naar top
Menu
Logo Print

nieuwe Platina Partner FMN

FMN verwelkomt Facilicom
magazine

Facilicom Services Group is de komende drie jaar Platina Partner van FMN, de beroepsvereniging voor het facilitaire domein. Het partnership werd bekrachtigd door Geert van de Laar, concerndirecteur facilitaire bedrijven Nederland. Hij stelde dat de samenwerking een logische stap is voor Facilicom: "De vakvereniging zet zich actief in om kennis te maken én te delen binnen het facilitaire domein. Facilicom sluit daar op alle facilitaire gebieden dan ook goed op aan."

Facilicom zette zich de laatste jaren reeds in op kennisdeling met zijn facilitaire kenniscentra en het eigen online kenniscentrum. "Daarmee zijn wij opinion leader", aldus van de Laar. "We verwachten dat we samen met FMN op dat vlak een vliegwieleffect kunnen creëren door onze en hun kennis te bundelen, ieder op zijn specialistische terrein."
Namens FMN stelde Werner Leenders dat de samenwerking zich nu al laat zien. "Zo zetten wij met Facilicom-dochter Trigion een mooi programma neer op de beurs Safety & Security Amsterdam. De samenwerking zorgt er zeker voor dat we het vakgebied in de toekomst verder kunnen ontwikkelen!"

SERVICE MAGAZINE

SERVICE MAGAZINE

+31334637977
+31334637976