naar top
Menu
Logo Print

Uitnodiging Ideo Workshop Plan

Uitnodiging Ideo Workshop Planning
magazine

Uitnodiging Ideo Workshop Planning – 5 november 2015

Met een realtime planbord zit u aan het stuur! Heeft u controle over uw planningsproces? Niet meer analyseren achteraf, maar tijdig de juiste beslissingen nemen. Dit kan alleen op basis van up-to-date informatie en wanneer u zelf aan het stuur zit en de knoppen bedient.

Workshop Planning
Op 5 november organiseert Ideo een Workshop Planning op Rotterdam Airport. Een middagprogramma met waardevolle sessies en inspirerende klantcases, waarbij er voldoende ruimte is om te netwerken.

Voor wie?
Functies die te maken hebben met planning zoals: Planner, teamleider, werkvoorbereider, manager onderhoud, manager service en ICT manager.

Plannen is vooruit zien
Door goed te plannen zorgt u dat de werkzaamheden optimaal op elkaar worden afgestemd en gecombineerd. Het moet voor iedereen duidelijk zijn wat er moet worden uitgevoerd en wanneer. U wilt een goed overzicht over de werkzaamheden en de beschikbaarheden. Pas dan bent u in controle over het proces, stuurt u de werkzaamheden en beslist u proactief en niet reactief. Met een planbord kunt u kosten besparen door:
- In minder tijd beter te plannen
- De behoefte beter te verdelen over de beschikbare capaciteit
- Mensen effectiever en efficiënter in te zetten
- Integratie van HR en materieel management

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

IDEO

IDEO

POSTBUS 86
5201 AB 'S-HERTOGENBOSCH
+31737303310
+31738513470