naar top
Menu
Logo Print

Dag van de Field Service

13 oktober 2016 te Veenendaal
magazine

Op 13 oktober slaan softwarebedrijf FieldAssist en partner Korade de handen ineen voor een event speciaal voor Field Service Managers: ‘Dag van de Field Service’. In Veenendaal wordt de dag volledig ingericht met focus op interactie. Om 12 u wordt er gestart met een gezamenlijke lunch, waarna er ronde tafel sessies plaatsvinden. Tijdens deze sessies zullen diverse actuele thema’s en stellingen besproken worden. Vervolgens komt cabaretier Peter Heerschop aan het woord en rond 16.00 uur wordt de middag afgesloten met een netwerkborrel. 

De succesvolle samenwerking van FieldAssist en Korade ligt aan de basis van dit event. “Korade en FieldAssist hebben een aantal gezamenlijke relaties. We hebben in de praktijk ervaren dat de business omtrent field service van onze relaties meer raakvlakken heeft dan ze zelf wellicht beseffen. Zodoende is het idee ontstaan om een event te organiseren en hebben we besloten om er een openbaar karakter aan te geven.”, aldus Auke Walda (Managing Director FieldAssist).

Meer informatie en aanmelden: http://www.eventbrite.com/e/tickets-dag-van-de-field-service-voor-en-door-field-service-managers-26518917797?aff=pb

FIELD ASSIST INTERNATIONAL

FIELD ASSIST INTERNATIONAL

+31495462370
+31495462371