Online magazines

2 maart 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
7 alternatieve isolatiematerialen
Naast de gekende isolatiematerialen van minerale grondstoffen en kunststoffen zijn er nog heel wat interessante alternatieven op de markt. In deze nieuwsbrief spitsen we ons daarop toe.

BRICO Tip van de week: schuurpapier slim bewaren
Naast de gebruikelijke pir- en purplaten, kunststofplaten en minerale woldekens, zijn er ook enkele (ecologische) alternatieven in opmars. We leggen in dit artikel een greep uit dat alternatieve aanbod onder de loep.
Heb jij ook renovatieplannen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Ontdek snel de handige tools in KBC Mobile en bespaar tijd. Zo vind je alles wat je nodig hebt op een plek. Makkelijk, toch?

Realiseer originele en eigentijdse klusprojecten met de Dobbit bouwplannen. Verzamel ze allemaal!




Batibouw 2024 staat in het teken van betaalbaar en duurzaam bouwen. Ook op deze 65e editie worden tal van nieuwigheden voorgesteld. We gingen langs bij enkele interessante exposanten.

Wil je een brievenbus, een schommel of een tuinomheining plaatsen? Knauf Turbo-Beton® is DE snelle, nauwkeurige en gebruiksklare oplossing voor jou! Bekijk onze stap-voor-stap tutorial om te zien hoe je dit doet!
Je wilt het achter je televisietoestel netjes houden en de kabels op een esthetische manier kunnen wegwerken. Maar wat zijn die kabels precies? En hoe sluit je ze aan op je televisie?
STELLING VAN DE WEEK
Voor opritten en terrassen wordt er steeds meer een beroep gedaan op waterdoorlatende of waterpasserende bestrating (zoals gras- of grindtegels, tegels met open voegen, ...). Heb of wil jij doorlatende of passerende bestrating rond jouw woning?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.